Home Waarom SamenLoop?
 • Zinnengezet.nl is een initiatief van Harriët van Zinnen. Zij zet zich al enkele jaren sportief in om geld op te halen voor kankerbestrijding met hardlopen en wandelen. Als familie en vrienden hebben wij haar natuurlijk gesponsord, maar met de SamenLoop voor Hoop kunnen wij een keer onze sportieve bijdrage leveren. Uiteraard doet Harriët zelf ook mee!
 • De SamenLoop voor Hoop wordt een groot evenement op en rondom de Atletiekbaan van ARV Achilles in Etten-Leur. De teams maken gezamenlijk een 24-uurs wandeling en daarnaast hebben we de beschikking over een marktkraam om de opbrengst voor de KWF Kankerbestrijding te verhogen. Locale artiesten komen belangeloos optreden, er is een kinderspeelplein en een informatiemarkt waar voorlichting wordt gegeven over kanker.

  Het evenement start op Zaterdag 6 juni om 15.00 uur met de openingsronde gelopen door (ex-)kankerpatiënten. Zaterdagavond is er een indrukwekkende kaarsenceremonie om de mensen te herdenken die de strijd tegen kanker hebben verloren. Zondag om 15.00 uur wordt het afgesloten met een gezamenlijke slotronde.

  Voor meer informatie over de SamenLoop voor Hoop in Etten-Leur en het programma op 6 en 7 juni:

 • www.etten-leur.samenloopvoorhoop.nl

   
 •  
 •